Bedankt voor de interesse in mijn campagne!

Disabled

Mijn naam is Naomi Remijn en ik ben opstartend kunstenaar/ontwerper. Ik maak o.a. campagnes met belangrijke maatschappelijke thema’s. De poster die je hebt gezien en waardoor je nu hier bent is een van die campagnes. 

Binnen deze campagne laat ik zien hoe gek het zou zijn als er wel op iemand hoofd te zien was hoe die persoon is. Gelukkig hebben mensen dit niet, maar soms is dit ook erg lastig. Mensen reageren misschien anders als je denkt. Ook mensen die een beperking hebben en er niet altijd iets aan kunnen doen dat ze anders reageren als anderen, hebben dit niet op hun hoofd staan. Behandel mensen daarom altijd voorzichtig, je weet nooit waarom mensen op een bepaalde manier reageren.

Ben je geïnteresseerd in deze campagne, ken je iemand die geïnteresseerd zou zijn in deze campagne of wil je een opstartend kunstenaar/ontwerper een handje helpen? Neem dan zeker contact op!

%d bloggers like this: