Bedankt voor de interesse in mijn campagne!

Boeren

Mijn naam is Naomi Remijn en ik ben opstartend kunstenaar/ontwerper. Ik maak o.a. campagnes met belangrijke maatschappelijke thema’s. De poster die je hebt gezien en waardoor je nu hier bent is een van die campagnes. 

Binnen deze campagne laat ik zien dat de Nederlandse taal ook niet echt aardig is over de boeren. Veel boeren worden gezien als domme mensen, terwijl dit totaal onterecht is. Maar hoe komt dit? Als we terug gaan naar de Nederlandse spreekwoorden is het hier al in terug te zien en dit is natuurlijk heel erg sonde, want hoe komen ze hier dan ooit vanaf. Ik heb het Nederlandse spreekwoord gepakt en deze tegengesproken met de realiteit.

Ben je geïnteresseerd in deze campagne, ken je iemand die geïnteresseerd zou zijn in deze campagne of wil je een opstartend kunstenaar/ontwerper een handje helpen? Neem dan zeker contact op!

%d bloggers like this: